ANWB motorverzekering

Binnen de auto-, maar ook de motorwereld, is de ANWB bepaald geen onbekende speller en is dat ook te merken aan het uitgebreid pakket aan diensten die aangeboden worden. Ook motorverzekeringen horen er daar bij en kan dat tegen aantrekkelijke premies en voorwaarden. De jarenlange ervaring spelt hierbij een belangrijke rol en weet de ANWB precies naar wat men op zoek is bij het zoeken naar een geschikte motorverzekering.

De premiekorting kan flink oplopen

Wie een fiks aantal schadevrije Jaren heeft opgebouwd, wordt daar voor bij de ANWB dik beloond waarbij de korting tot zelfs 80% van de premie kan bedragen! Je rijdt dus supervoordelig rond en behoudt de korting. Leden van de ANWB krijgen standard ook nog 5% korting op de premie. Naast de aantrekkelijke premies, zijn ook de voorwaarden de moeite van het bekijken waard. Vergeet ook niet de winterstopkorting voor zij die in de winter hun stalen paard in de garage laten staan. Bij elke verzekering hoort ook de 1×24 pechhulp service van de ANWB bij. Handig en blijf je zo nooit langer dan nodig aan de kant van de weg staan. Het is mogelijk om aanvullend te kiezen voor vervangend vervoer en geldt deze regeling ook wanneer je geen gebruik kan maken van de motor vanwege diefstal of een ongeluk. Mocht je onverhoopt toch het besluit nemen om over te stappen naar een andere verzekeraar, dan zijn er geen kosten aan verbonden.

Sluit de verzekering snel online af

Wie besloten heeft om de motorverzekering af te sluiten bij de ANWB, hoeft er niet lang op te wachten omdat alles online plaats kan vinden. Dat gaat niet alleen lekker snel, maar ook vanuit het gemak van jouw eigen omgeving. De ANWB geeft verder aan elke verzekerde een bedenktijd van 14 dagen. Het zal nu dus wel duidelijk zijn dat de klant helemaal op handen gedragen, wordt bij de ANWB en is dat niet alleen terug te zien in de aantrekkelijke premie, maar ook de voorwaarden zoals het meeverzekerd zijn van de motorkleding bij een allrisk verzekering en de 1x24u pechhulp service. Die is trouwens ook van kracht in het buitenland en wordt de optie geboden voor vervangend vervoer. Dezelfde mate van dienstverlening waar de ANWB hier ter lande dus bekend om staat, wordt voortgezet in het buitenland.

De ANWB motorverzekering is niet alleen bedoeld voor leden van deze organisatie, maar is elke motorrijder welkom. Het gemak waarmee de verzekering online afgesloten kan worden in combinatie met de aantrekkelijke premie’s, zorgen er wel voor, dat vele motorrijders voor de ANWB kiezen. Ook de uitstekende pechhulpservice mag er niet ontbreken bij de motorverzekering.