De app van auto-onderdelen24.nl

Onze webshop introduceert een nieuwe methode om auto-onderdelen en -accessoires van ‘s werelds belangrijkste producenten te kopen. Het betreft een mobiele app. Ongeacht het besturingssysteem van uw mobiele telefoon, iOS of Android, kunt u onze app in de betreffende App Store vinden. U kunt onze app gratis downloaden. Vervolgens kunt u met een paar tikjes online iets kopen. U zult daadwerkelijk maar een paar minuten nodig hebben om een onderdeel te kiezen en te betalen. Vervolgens zullen wij ons uiterste best doen om uw bestellingen zo spoedig mogelijk te leveren, waarna u snel met het onderhoud of de reparatie van uw auto kunt beginnen. De uitgebreide en geïllustreerde catalogus van onze applicatie biedt u de mogelijkheid om door een uitgebreid aanbod aan vervangende onderdelen voor alle automerken en modellen te navigeren.

U kunt op basis van uw auto VIN, of op merk, model en bouwjaar zoeken. Wij hebben alle kwalitatief zeer goede onderdelen, zoals lagers, aandrijfriemen, gloeilampen, wielschijven, remblokken, koppelingscomponenten en andere onderdelen. Ons productassortiment voorziet tevens in diverse werkvloeistoffen, onder andere motor- en transmissieolie, koelvloeistoffen, remvloeistoffen en nog veel meer. U vindt hier eveneens een heel divers assortiment producten voor de verzorging van de auto, items bestemd voor noodgevallen of voor het zelf onderhouden van de auto in uw eigen garage. Wij geven op alle onderdelen uit onze webshop garantie en mocht u vragen hebben over de toepassingsmogelijkheden van de onderdelen, de leveringstermijnen of de betalingsmogelijkheden, dan kunt u zich tot de deskundige medewerkers van onze klantenservice wenden. Installeer onze app en koop online onderdelen van uitstekende
kwaliteit. Zet de meldingen voor onze app aan, zodat u geen voordelige aanbiedingen misloopt en om geld uit te sparen op uw inkopen! Let er ook op dat we frequent voordeelacties hebben en u de mogelijkheid bieden tot gratis levering.