FBTO motorverzekering

Onder de verzekeraars is FBTO niet bepaald een onbekende en heeft dat onder meer te maken met de dienstverlening die door velen als top wordt beschreven. als motorrijder is het belangrijk om te weten wat er allemaal vergoed zal worden bij schade en kan gerust gesteld worden, dat alles keurig op een rij wordt geplaatst bij FBTO.  Dat is van groot belang om de garantie te hebben dat in het geval van een ongeluk, je niet komt te staan voor verrassingen en gelijk weet waar je aan toe bent.

Kies voor uitbreiding van het basispakket

Niet iedereen is verplicht om een allrisk verzekering af te sluiten en kiest men er soms voor, om te gaan voor het basis pakket. Die kan men naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen en is het wel fijn wanneer je kunt beschikken over een verzekering die helemaal op maat gesneden is voor jou. De te betalen premie is dan ook geheel naar wens. Bij FBTO wordt daar een schepje bovenop gedaan door de mogelijkheid voor een winterstop te bieden. De premie valt zo lager uit, maar blijft de motor verzekerd voor stalling. Daar houdt het niet op, als het aankomt op manieren om bij FBTO motorverzekeringen de premie omlaag te krijgen. Zo is er ook nog de bekende no-claim korting die afhangt van het aantal schadevrije jaren.

De premie is snel berekent

Met zoveel manieren om de premie zo laag als mogelijk te houden, is het belangrijk dat de berekening ook snel kan plaatsvinden. Dat kan met behulp van de online calculator en zorg je er alleen voor, dat alle gegevens bij de hand zijn. Eenmaal verzekert, kan in gevallen van twijfel of schade altijd 1x24u een beroep gedaan worden op de afdeling klantenservice. Wie aanvullend gekozen heeft voor pechhulp kan ook de alarmcentrale op elk tijdstip van de dag bereiken. Gekozen kan daarbij worden voor pechhulp in het binnenland of het buitenland. Deze verdeling zorgt er ook weer voor, dat de premie laag gehouden kan worden. Zo sluit je pechhulp buitenland alleen af wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om op vakantie te gaan.

De aangeboden motorverzekering, maar ook de aanvullende, zijn bij FBTO dus met zorg samengesteld waarbij ervoor gezorgd is, dat de laag gehouden is. Stel een verzekeringspakket naar wens samen en vergeet daarbij niet te kijken naar de no-claim korting of de winterstop. Pechhulp is ook beschikbaar en kan naar wens apart worden verzekert voor het binnen- of buitenland.