Hema motorverzekering

Aan verzekeraars is er geen gebrek en is dat goed nieuws voor de motorrijders. Door handig in te spelen op het groot aanbod aan verzekeringen, kan je er voordelig uit komen. Hema motorverzekeringen zijn op maat gesneden voor het groot aantal klanten die er steeds hun motor laten verzekeren en komt dat niet alleen door hun ruime ervaring op dat gebied, maar ook de wensen van de klanten die steeds op de voet worden gevolgd. Voor de motorrijders is dat natuurlijk goed nieuws en profiteren ze ook van de voordelen.

Snel online verzekerd

Bij Hema wordt er prioriteit gegeven aan iedereen die een verzekering af wilt sluiten en ben je al binnen enkele minuten op weg om de verzekering samen te stellen. Er valt namelijk een keuze te maken tussen de standaard, gedeeltelijke of volledig casco verzekering. Ook de aanvullende verzekeringen zoals voor de rechtsbijstand of bijrijder. Met alles eenmaal uitgekozen, kan de premie dan snel berekend worden. Natuurlijk zijn alle kortingen waar je recht op hebt zoals die voor het aantal schadevrije jaren, inbegrepen en krijgen personen die al een verzekering hebben lopen bij Hema ook nog wat extra korting. Dat is allemaal dus aardig meegenomen en kan er altijd worden gerekend op sterk concurrerende premies, ongeacht het pakket waar men voor zal kiezen.

Wat valt er nog meer te halen?

Naast de aantrekkelijke premies, is het ook belangrijk om te weten wat de Hema motorverzekering nog meer te bieden heeft. Zo bedraagt het eigen risico 150 euro en geldt dit voor de beperkt of totale casco verzekering. Bij de beperkte casco verzekering is vergoeding van schade aan de kleding en accessoires ook inbegrepen. Dit is natuurlijk ook inbegrepen bij de allrisk verzekering, maar wordt daar ook de schade waarbij de verzekerde de veroorzaker van was, vergoed. De allrisk verzekering kan altijd nog uitgebreid worden met aanvullende verzekeringen en zorgden die ervoor, dat ook in uitzonderlijke gevallen, er gerekend mag worden op een vergoeding.

Bij Hema windt men er geen doekjes omheen en worden alle dekkingsvoorwaarden duidelijk voorgelegt. Het berekenen van de premie geschiedt overeenkomstig en krijgt iedereen dus een eerlijke behandeling.  Ook de no-claim korting wordt dus zonder problemen overgenomen bij het overstappen vanuit een andere verzekeraar. Let er wel op, dat bij Hema motorverzekering er geen winterstop mogelijk is en de premie dus voor het volledig jaar betaald moet worden. Dat wordt wel gecompenseerd met de voordelige premies.