Offerte motorverzekering

Goedkope en betrouwbare opties vergelijken in 2020!

Vergelijk de beste motorverzekeringen van 2020

#1 Centraal Beheer

 • 24/7 support
 • Beste motorverzekering 2020
 • Zowel WA, WA+ en Allrisk

#2 Inshared

 • 24/7 support
 • Goed geprijsd
 • Zowel WA, WA+ en Allrisk

#3 Verzekeruzelf

 • 24/7 support
 • Voordelig
 • Zowel WA, WA+ en Allrisk

#4 Ohra

 • 24/7 support
 • Tot 80% no-claim korting
 • Zowel WA, WA+ en Allrisk

Na het besluit genomen te hebben dat het tijd is om de motor te verzekeren of wanneer de oude op het punt staat te vervallen, zal op zoek gegaan moeten worden naar en geschikte verzekeraar. Dat hoeft dus niet per se de vorige te zijn en is het de moeite wel waard om toch even rond te kijken wat er allemaal geboden wordt door de overige verzekeraars. De concurrentie zorgt er wel voor, dat men er alles aan doet om klanten aan te trekken. De beste vergelijking maak je door alle offertes naast elkaar te leggen.

Vraag online motorverzekering offerte aan

Opvragen van al die offertes kost jou trouwens geen moeite omdat alles online plaats kan vinden. Door alle gegevens in te vullen, worden de benodigde berekeningen snel uitgevoerd en mag je al binnen een dag of twee zo een offerte in de mail verwachten. Maar natuurlijk is het belangrijk wat er allemaal achter schuilt. De wijze waarop alle factoren meegenomen zijn in de offerte, is niet alleen belangrijk voor het premiebedrag, maar ook de overige vormen van dienstverlening. Daar gaat het bij een offerte ook nu eenmaal om en is het belangrijk dat alles wel duidelijk is verwerkt. Aanvullende verzekeringen moeten dan ook apart aangegeven worden en moet de korting voor de schadevrije jaren ook duidelijk zijn. Met de offerte dus eenmaal ontvangen en duidelijk voor de aanvrager, kan een besluit genomen worden.

Kijk en vergelijk goed

Het zou niet verstandig zijn om maar één offerte op te vragen en trek je daarom wat tijd uit om bij een aantal verzekeraars zo iets aan te vragen.  Kijk niet alleen naar de premiebedragen, maar neem de voorwaarden gelijk mee. De korting voor de winterstop bijvoorbeeld of de mogelijkheid om de verzekering te schorsen. Deze details maken een groot verschil uit en kan je onduidelijkheden altijd nog de nodige vragen stellen. Voor personen die van plan zijn meer dan één motor te verzekeren, gelden er altijd aantrekkelijke kortingen. En over kortingen gesproken: kijk bij het opvragen van offertes altijd uit naar de tijdelijke acties waar de verzekeraars mee  komen. Door alles slim aan te pakken, kan je flink op de premie besparen.

Het handige van een offerte is, dat er geen verplichtingen aan verbonden zijn en het gratis opgevraagd kan worden. Dat maakt het vergelijken dus wel eenvoudig en moet zo een offerte wel duidelijk overkomen. Kijk of alle details weergegeven zijn zoals de no-claim korting of de dekking die van toepassing is op de motor zelf.

Waarom een motorverzekering?

^

Wettelijk verplicht

In Nederland ben je bij de wet verplicht om je motor te verzekeren als je op de openbare weg wilt rijden.

^

Geen verassingen

Kom niet voor verassingen te staan, ken je polisvoorwaarden

^

Veilig gevoel

Naast dat het wettelijk verplicht is, geeft het ook nog eens een veilig gevoel.

^

Schade bij jezelf of bij andere

Jij kiest wat je exact wilt verzekeren!

 • Geen verassingen
 • 24/7 bereikbaar
 • Voor jezelf en voor andere partijen
 • Vergelijk vandaag nog

Rudy

“Dankzij motorverzekeringvergelijkenonline.nl een passende verzekering gevonden, makkelijk en snel!” 

Willem

Goed, duidelijk. Niet meer onverzekerd de weg op.

Vergelijk op prijs

Opzoek naar de goedkoopste? Filter dan op de prijs en je ziet direct de goedkoopste optie voor een verplichte verzekering.

Vergelijk op voorwaarden

Voor wie het liefst zo veel mogelijk gedekt is, vergelijk op de polisvoorwaarden!

Contact 

Geen advies over verzekeringen

Wij geven geen advies over verzekeringen, enkel een vergelijking. Voor overige vragen, neem contact met ons op.