Ohra motorverzekering

Bij Ohra verzekeringen kan er altijd gerekend worden op niet alleen een prima dienstverlening, maar ook premies die aan de lage kant zitten. Dat doet geen inbreuk op de aangeboden pakketten en mag de dekking als ruim worden beschouwd. Eenmaal verzekert, kan alle informatie eenvoudig opgevraagd worden middels de Ohra app die ook gebruikt kan worden om schade aan te geven, waar jij je ook mag bevinden en op elk moment van de dag. De afhandeling vindt dus ter plekke plaats en voorkomt het een heleboel papierwerk achteraf.

Voor de premies geldt er tal van kortingen

Dat is nu ook mooi meegenomen bij Ohra en kunnen particulieren gebruik maken van de no-claim korting op de tweede motor. Het voordeel van de no-claim korting kan dan ook toegepast worden op de tweede motor, ongeacht of die gebruikt wordt door jouw partner. Ook collectief verzekeren wordt beloond en is deze regeling bestemd voor bedrijven. Voordeel valt er niet alleen te halen op het gebied van de premie, maar natuurlijk ook de dekking. Het uitgebreidst is nog altijd de allrisk verzekering en wordt ook de eigen schade gedekt wanneer jij als veroorzaker wordt aangewezen. Wie er de behoefte aan heeft, kan ook een kijkje nemen naar de aanvullende verzekeringen. Die zijn speciaal samengesteld om op maat de extra dekking te bieden waar men behoefte aan heeft.

Bij schade gelijk hulp

Het is nooit een leuk gevoel wanneer je met schade aan de kant van de weg moet staan en zorgt de Ohra app dat je dus gelijk de hulpafdeling kan bereiken. Die komen dan ook gelijk aanrijden en wordt je gelijk geholpen. De verzekering is ook geldig in het buitenland en kan de erbij horende groene kaart gewoon via de app worden opgeladen. Wie voor het eerst een motorverzekering afsluit bij Ohra, mag rekenen op een korting van maar liefst 10% in het eerste jaar.

Het gaat er dus snel aan toe bij Ohra verzekeringen en ben je als motorrijder dus niet alleen snel geholpen , maar ook overal. Met de speciale app op zak, is het melden van een schade of gewoon het bekijken van de polis al helemaal geen probleem. Wie toch de behoefte heeft aan een extra dekking, kan voor een aanvullende verzekering voor ongevallenhulp voor opzittenden, rechtsbijstand of schade aan accessoires. Kijk naast de gebruikelijke korting welke gegeven wordt voor het aantal schadevrije jaren, ook uit naar acties die vaak worden gegeven.