Univé motorverzekering

De markt voor het laten verzekeren van motoren is wel een aantrekkelijke en probeert elke verzekeraar daar een deel van mee te pikken. Ook Univé gaat de concurrentie aan en wordt er daarom een uitgebreid pakket aangeboden waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Naast de standard WA verzekering, valt er nog meer te halen en zijn ook de allrisk verzekeringen populair bij Univé. Met een allrisk verzekering van deze topverzekeraar, is de motor verzekerd tegen haast elke schadevorm, ook wanneer de schuld bij verzekerde ligt.

Maar natuurlijk valt er meer te halen

Het is nou niet bepaald de werkwijze van Univé om zich vast te klampen aan het gangbare en worden er daarom tal van aanvullingen geboden op het al uitgebreid motorverzekering pakket. Pechhulp bijvoorbeeld is altijd welkom en kan er daarvoor een aparte verzekering worden aangeboden. Dat geldt ook voor de ongevallenverzekering en rechtshulp verkeer. Er staan altijd experts gereed om adviezen uit te brengen over de aanvullende verzekering(en) die je eventueel nog af kan sluiten. Zeker de moeite van het overwegen waard, is de 3 jaar nieuwwaarde- of aanschafwaardegarantie. Met deze extra verzekering op zak, wordt garandeert het afgesproken bedrag (nieuwwaarde of aanschaf bij tweedehandse motoren) uitbetaald.

Reken standaard op een lage premie

Maar ook zij die kiezen voor de standaardverzekering zonder aanvullingen, mogen rekenen op een uitmuntende service. Zo kan de premie verder omlaag wanneer het aantal schadevrije Jaren wordt meegenomen en maakt het voor Univé daarbij niet uit bij welke verzekeraar je die opgebouwd hebt.  Indien je tussentijds ook van plan bent de verzekering op te zeggen, is dat geen probleem en wordt alle medewerking verleend. Maar om terug te op de aanvullende verzekeringen: dat is bij Univé niet altijd nodig omdat de dekking van de allrisk verzekering al lekker ruim is. Zo is ook schade aan motor accessoires inbegrepen en geldt dat ook voor schade aan de helm en motorkleding. Niet alleen de motor hoort er dus bij, maar ook zo een beetje wat ermee te maken heeft.

Sterk sta je dus in ieder geval wel met een motorverzekering van Univé en maakt het daarbij niet uit voor welk pakket er gekozen is. Wie het onderste uit de kan wilt halen, kan altijd een kijkje nemen bij de aanvullende verzekeringen. Wie voor de allrisk verzekering gaat, zal ook schade aan de motorkleding en helm vergoed krijgen. Ook in de rest van Europa mag er trouwens gerekend worden op de dekking die Univé te bieden heeft.